Hvilken motorsykkel skal man kjøpe

Når man endelig har fått tatt motorsykkellappen, må man velge seg sin første sykkel. Det er ikke alltid like lett å velge, med tanke på de utallige forskjellige merkene og typene man får kjøpt. Alt spørs etter hva man foretrekker – enten kan man ta en klassisk sykkel der man kjører i sittende stilling, med rak rygg og lange håndtak, eller noen av de mer sportslige typene.

Er det den aller første sykkelen man kjøper, bør man holde seg til de mindre modellene med litt mindre motor. Slik unngår man å betale mange tusen kroner i forsikring når man egentlig lett kan klare seg uten. En motorsykkel med under 600 kubikk motor er fortsatt veldig sprek og raskt – er det egentlig noen vits i å kjøpe en heftig supersykkel, når den maksimale fartsgrensen i Norge er så lav?

Honda Hornet er meget populær for sin robuste kropp. Den er lett i bruk og er absolutt rask nok for de fleste formål. Suzuki GSR600 er over veldig lett i bruk samtidig som den har en spenstig motor og fantastiske kjøreegenskaper. Med en slik sykkel kan du kose deg i byen eller dra på lange turer! Har du tenkt deg ut på veien og kanskje på en liten ferie sørover, er Honda XLV Transalp den perfekte sykkelen. Oppreist kjørestilling, lavt forbruk, røff motor og komfortabel i bruk – bedre blir det nesten ikke. Disse syklene kan man få for en rimelig penge i Norge, Finn.no bør hjelpe deg på veien mot målet. Når man først har kommet seg i form og føler at man forstår motorsykkelen bedre, kan man investere litt mer penger og få seg en Yamaha Thundercat eller en Kawasaki ER-6. Dette er de mer sportslige typene med lav kjørestilling og ypperlige kjøreegenskaper. Her kan man nyte svingene i høy fart – spørsmålet er kun om det kanskje ikke går litt for raskt?

admin